Hirdetés

Mindent visz az ASUS GT51CA asztali gamer gépe



|

A játékosoknak szánt PC akár egyszerre két GeForce GTX 1080-as videokártyával is tud dolgozni.

Hirdetés

Az ASUS GT51CA típusú asztali gépe immáron a legújabb NVIDIA videokártyákkal is elérhető. Ide tartozik a GeForce GTX 1080 is. 

Hirdetés

A GeForce GTX 1080 akár háromszor jobb teljesítményben a régi modelleknél, ráadásul a gamer PC egyszerre két GeForce GTX 1080-at is be tud fogadni és SLI-ben használni. 

A Pascal architektúrára építő grafikus vezérlőkkel a 4K-s játékok is akadásmentesen futnak, illetve 60 százalékkal jobb teljesítményt kínálnak, mint két GeForce GTX 980 SLI-ben. 

A még jobb játékélményről az NVIDIA G-SYNC technológiája gondoskodik. 

A ROG szériás GT51CA valóban gamereknek készült, amit jól mutat, hogy belül egy hatodik-generációs Intel Core i7-es processzor kapott helyet. Ezt egyetlen gombnyomással 4,6 GHz-es órajelre lehet húzni, újraindítás nélkül. A 2133 MHz-es DDR4 memória órajele 2800 MHz-re emelhető. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.