Hirdetés

Mindent visz - Chieftec CRD-151 kártyaolvasó



|

Mindig jó, ha kéznél van egy univerzális kártyaolvasó. A CRD-151 33 kártyatípust kezelésére képes.

Hirdetés

A floppymeghajtók kora véget ért, helyüket legtöbb esetben átvették az USB kulcsok és memóriakártyák. Mindezek ellenére a PC házakon még mindig ott éktelenkednek kihasználatlanul a floppy számára készült 3,5 hüvelykes helyek. Ennek kihasználására kínál megoldást a Chieftec CRD-151 kártyaolvasó. Beszerelése egyszerű, rögzítést követően csatlakoztatjuk az alaplaphoz, majd bekapcsoljuk a PC és az operációs rendszerrel való rövid ismerkedés után használatra készen áll.

 

chieftec6in1.jpg

A rendszerben négy új meghajtót hoz létre magának, az olvasó négy foglalatába harminchárom kártyatípus tehetünk, még a ritkaságszámba menő XD fogadására is képes. Olvasási sebessége, ahogyan az egész hardver kivitelezés példás, amennyiben nem csicsás előlapi panelt, hanem egy szimpla, igényes kialakítású belső kártyaolvasót szeretnek, akkor a CRD-151 kitűnő választás.

 

Adatok:

  • - 3,5 hüvelykes helyre építehető be
  • - egy USB 2.0-ás kivezetés
  • - 33-féle  kártyatípus fogadására alkalmas
  • - Adatátviteli sebessége 480 Mbps
  • - 2 év garancia

 

Értékelés:

 

Előny: gyors, hasznos kiegészítő

Hátrány: az alaplapra csatlakozó kábeleket tehették volna egy dugóba

 

Papp Gábor és Nagy Lajos

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.