Hirdetés

Mindjárt itt van a Samsung okosóra



|

Már szeptember elején bemutatkozhat a Samsung Galaxy Gear.

Hirdetés

Az okosórákat tekintve a legnagyobb hírverés az iWatch-ot övezte az elmúlt hosszú hónapokban. Ennek ellenére úgy tűnik, hogy a Samsung megelőzi az Apple-t, legalábbis ami az első igazi, nagy okosóra megjelenését illeti. A Galaxy Gear névre keresztelt óra már a következő hónap elején megjelenhet. 

Hirdetés

A SamMobile értesülései szerint immáron biztos, hogy az idei IFA kiállításon, Berlinben mutatja be a Samsung az okosórát. Erre egyébként már csak azért is jó esély van, mert a Samsung előszeretettel dobbant nagyot az IFA-n: az elmúlt két évben például a Galaxy Note és a Galaxy Note 2 bemutatásának a színhelye volt Berlin. 

Idén persze számíthatunk még a Galaxy Note 3-ra is, amelyről már igen sok minden kiderült (5,7 hüvelykes, Full HD-s kijelző, 13 megapixeles kamera, Snapdragon 800 CPU, 3 GB RAM, Android 4.3). Sajnos a Galaxy Gearről valamiért semmi konkrétumot nem tudni még. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.