Hirdetés

Mini Blu-ray lemez a Verbatimtól



|

Egy órányi teljes HD minőségű videó rögzítéséhez elegendő a mini média.

Hirdetés

A 8 cm átmérőjű új, 7,5 gigabájtos lemezek akár Blu-ray írókban is használhatók, de leginkább Blu-ray Disc alapú kézi videokamerákba tervezték őket. Egy órányi HD minőségű (1920x1080), illetve akár 2 órányi normál (1440x1080), folyamatos videót rögzíthetünk rájuk. Az új Blu-ray lemezt a Hitachi BD-kompatibilis felvevőjével együtt dobták először piacra Japánban, idén augusztusban. A termék idén novembertől Európában is elérhető, igaz, a kamera-kínálatot ezúttal megelőzi a nyersanyag rendelkezésre állása.

 

 

verbatimminibluraypack.jpg

 

Eddig leginkább merevlemezes kamerák nyújtottak ekkora - illetve nagyobb - kapacitást, ám azokban fix a tárolóeszköz. A Blu-ray Disc alapú kamerák és mini lemezek használatával jelentős és cserélhető kapacitáshoz jutunk, emellett a felvételek számítógépes szerkesztése, utófeldolgozása sem feltétlenül szükséges, a lemezek asztali BD készülékekben közvetlenül lejátszhatók.


A BD médiák különleges anti-statikus és karcolásvédelemmel ellátott bevonata hivatott megvédeni a lemezek tartalmát a mindennapi használat során kikerülhetetlen karcolásoktól, ujjlenyomatoktól és piszoktól. A Verbatim új Mini BD-i a Mitsubishi gyár mizushimai üzemében, Japánban készülnek.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.