Hirdetés

Mini Canon fotónyomtató



|

A Canon új fotónyomtatója könnyedén hordozható, és egyszerűen kezelhető.

Hirdetés

 

A Canon bemutatta legújabb mobil fotónyomtatóját, a SELPHY CP740-et. A széria legújabb tagja olyan kicsi, hogy a tenyerünkben is könnyedén elfér. Az egyszerűen hordozható készülék még csak nem is lesz drága, várható ára 99 dollár (18 000 forint).

 

selphy_cp740.jpg

 

A CP740 egy két inches színes LCD kijelzővel rendelkezik, automatikusan eltünteti a vörös szem-effektust, ráadásul az ígéretek szerint a nyomtatott kép akár 100 évig is megmarad fakulás nélkül - ehhez persze a megfelelő papírt, tintát, és albumot kell használnunk.

 

A SELPHY sorozat legújabb tagja egyszerűen kezelhető: PC-re, vagy más szoftverre sincs hozzá szükség. Amerikában már idén ősszel a boltokba kerül a mini fotónyomtató.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.