Hirdetés

Mini, dizájndíjas Verbatim pendrive-ok



|

A Verbatim extramini flash meghajtói Red dot dizájndíjjal érkeznek a piacra.

Hirdetés

Ha szükségünk lenne valami meglehetősen kicsire, amin elférnek a dokumentumaink, képeink, zenéink, és minden egyéb; eközben szeretnénk, ha ez a valami színes is lenne, érdemes egy pillantást vetnünk a Verbatim legújabb pendrive-jaira. Érkezik a Store 'n' Go Clip-it.

 

A flash meghajtó olyan formásra sikerült, hogy elnyerte a 2010-es Red dot dizájndíjat. Az Arman Emami által tervezett USB-kulcs hét színben érhető el - fekete, fehér, sárga, zöld, rózsaszín, kék, narancssrága -, és két féle méretben választható: 2 és 4 gigabájtos kapacitással.

 

Az USB 2.0-ás interfészen át kommunikáló pendrive meglehetősen kicsi, ezt már csak a mellékelt fotó is szemlélteti. A 2 gigabájtos változat ára 9 euró, míg a 4 gigabájtosért várhatóan 11,5 eurót kell fizetni.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.