Hirdetés

Mini-ITX-es MSI alaplap Kabini alapokon



|

Az MSI új alaplapja az AMD Kabini APU-it támogatja.

Hirdetés

Az MSI bemutatta az egyik legújabb alaplapját, az AMD AM1 foglalatba illeszthető, Kabini APU-kat támogató AM1l-t. Az új termék különösen alkalmas ultraalacsony fogyasztású konfigurációk összeállítására, így egy HTPC vagy multimédiás asztali gép esetében nagyon ideális megoldás lehet. 

Hirdetés

Az AM1 platform testre szabása leginkább a fogyasztás és teljesítmény aránya miatt lehet előnyös. Ezen felül az MSI új alaplapja multimédiás fronton sem jön zavarba: a H.264-es hardveres kódolás mellett a Full HD-s lejátszás sem gond, és van 8 csatornás HD-audió is, HDMI-n keresztül. Az AM1l akár 16 gigabájt RAM-ot is képes kezelni. 

Az alaplapra került továbbá 6 Gbps-os SATA csatoló, PCIe 2.0-ás foglalat, gigabites Ethernet, USB 3.0 és HDMI 1.4a csatlakozó is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.