Hirdetés

Mini-ITX házakba tervezte az új GTX 1080-asát a Zotac



|

Szerencsére egyáltalán nem kellett lebutítani a terméket.

Hirdetés

A jövő héten kezdődő Consumer Electronics Show-ra készülve a Zotac előre bejelentett néhány a standján megtekinthetővé váló terméket. A felhozatal legérdekesebb darabja a GeForce GTX 1080 Mini grafikus kártya, amely a 17 centiméteres hosszának köszönhetően gond nélkül beépíthető a mini-ITX szabványú számítógépházakba.


Hirdetés


A teljesen egyedi nyomtatott áramköri lapot használó termék egy teljes értékű GTX 1080, a megszokott méretű modellekkel azonos teljesítményt nyújt: 2560 CUDA mag, 160 textúrázóegység, 1620-1759 MHz-es GPU órajel. A memória maradt 8 gigabájtnyi, 10 GHz effektív órajelű GDDR5X.




A Zotac GeForce GTX 1080 Mini (ZT-P10800H-10P) egyetlen nyolctűs tápcsatlakozót igényel, két SLI-HB híd csatlakoztatható hozzá. A dupla slotos videokártya hűtésének passzív része hőcsöveket és alumínium bordákat használ, míg a levegő áramoltatásáról két ventilátor gondoskodik. A gyártó egyelőre nem árulta el, hogy pontosan mikor és mennyiért kerül majd piacra a termék.


(Forrás: AnandTech)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.