Hirdetés

Mini, multimédiás VIA alaplap



|

Az EPIA-M850 két változatban érhető el, mindkettőre 64 bites VIA Nano processzor került.

Hirdetés

A VIA bemutatta legújabb mini alaplapját, amelynek az EPIA-M850 kódnevet adta, és multimédiás célokra szánja. Az alaplap két változatban létezik, azonban mindkettőre 64 bites VIA Nano processzor került, a VIA VX900-as médiaprocesszor támogatásával.

 

Az első változaton a Nano CPU 1,6 GHz-en működik, és ventilátor hűti; míg a másik variáns nem rendelkezik aktív hűtéssel, viszont a Nano processzor csak 1,2 GHz-es órajelet használ. Az alaplap maximum 8 GB memóriát képzes kezelni. A VX900 támogatja a ChromotionHD 2.09-es videóengine-t, hardveres gyorsítással a C1, H.264, MPEG-2 és WMV9 HD videóformátumok esetében.

 

Mindegyik formátum esetében támogatott az 1080p-s felbontás. Az alaplap HDMI és VGA csatlakozókkal, valamint PCIe x4 slottal is rendelkezik; továbbá a szokásos csatlakozókkal is felvértezték, mint például három audio jack, vagy négy USB 2.0-ás port.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.