Hirdetés

Mini, USB-s Samsung monitor Európában



|

A SyncMaster U70 egy stílusos, 7 hüvelykes, USB-n keresztül használható kiegészítő-monitor.

Hirdetés

 

Az apró, USB porton keresztül használható kiegészítő-monitorok kínálata az utóbbi rövid időben egyre nőtt, úgy tűnik, sokan igénylik az effajta megjelenítőket. A Samsung is előállt most saját megoldásával, a SyncMaster U70-nel.

 

Legutóbb a Buffalo hasonló kijelzőjéről számoltunk be, nem sokkal azelőtt pedig a D-Link mutatta be apró monitorát. Ami számunkra a SyncMaster U70-nel kapcsolatban fontos részlet, hogy a tervek szerint egész Európában kapható lesz.

 

A kijelző 7 hüvelykes, és a kategóriában alapnak tekinthető 800 x 480-as felbontásra képes. Természetesen ennél a modellnél is USB porton keresztül biztosított az energiaellátás. A monitornak 200 nit fényere van, és 400:1 kontrasztaránnyal rendelkezik, 140 fokos betekintési szög mellett.

 

Trükközés nélkül a legtöbb ilyen megjelenítő egyelőre csak Windows operációs rendszerrel használható. Ebben az esetben sem elsődleges monitorként, csupán kiegészítésként - ennek legfőbb oka a 30 ezredmásodperces válaszidő.

 

A kellemes külsejű SyncMaster U70 végfelhasználói ára 99 euró, ami jelen pillanatban 29 000 forint.

 

samsung-sync-u70.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.