Hirdetés

Minimálisan csökken az RX 460 és RX 470 ára



|

A GeForce GTX 1050 kártyáknak köszönhető az AMD pályakorrekciója.

Hirdetés

A tegnap bejelentett AMD Radeon RX 470D grafikus kártya várhatóan csak a kínai piacon lesz kapható, így nyitott kérdés maradt, hogy a nemzetközi piacon milyen módon kíván reagálni az NVIDIA GeForce GTX 1050 és 1050 Ti piacra kerülésére az AMD. A leggyorsabban kivitelezhető lépést a Radeon RX 460 és RX 470 ár szerinti újrapozicionálása jelenti, az utóbbi modell árának reszeléséről ráadásul már bő egy hete érkeztek pletykák.


Hirdetés


Az AMD pénteken megerősítette a Gamers Nexus-nak, hogy valóban csökkenteni fogja a kérdéses kártyák árait. Hivatalosan 2016. október 23-tól kezdődően változnak meg a listaárak, mindkét modell esetében 10 dolláros csökkenésről van szó. Ennek köszönhetően a Radeon RX 460 új ajánlott fogyasztói ára 99 dollár, míg az RX 470-é 169 dollár lesz. Fogyasztói szempontból nem döntő jelentőségű a változás, de így feltétlenül jobb fényben tűnnek majd fel a Radeon kártyák a GTX 1050-esek jövő héten megjelenő tesztjeinek ár-érték arányokat összehasonlító részében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.