Hirdetés

Minőségi NAS a Thecus-tól



|

A négy meghajtót befogadni képes hálózati adattárolóba kétmagos processzor került.

Hirdetés

A Thecus bővítette kínálatát, ami a hálózati adattárolóit illeti. A gyártó legújabb modellje az N4100EVO, amelybe kétmagos Cavium processzor került, a Thecus firmware-je mellett.

 

Az NAS négy darab 3,5 hüvelyekes SATA csatlakozójú meghajtó befogadására képes, amelyek aztán RAID 0, 1 vagy 5 konfigurációban működhetnek. A 600 MHz-es Cavium CNS3420 mellett az eszközbe XOR Engine is került.

 

A Thecus saját firmware-je számos lehetőséget kínál, többek között támogatja a 3 terabájtos merevlemezeket, a 6 Gbps-os SATA átvitelt és az iSCSI-t is. A könnyű kezelhetőség érdekében az N4100EVO-ra előre egy LCD-kijelző is került, továbbá gigabites Ethernet és két USB 2.0-ás csatoló. Az Acronis Backup szoftverével érkező NAS áráról és pontos megjelenési idejéről egyelőre nincs információ.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.