Hirdetés

Mint egy festmény: steampunk monitor



|

Igencsak egyedi külsővel vérteztek fel egy Envision monitort.

Hirdetés

A z alábbi képen egy Envision EN9410e típusjelű monitor látható, amely 19 hüvelykes képátlóval rendelkezik. A TFT LCD megjelenítő 1280x1024 pixeles képfelbontásra képes, de ennek az egyedi darabnak nem is ez a legérdekesebb tulajdonsága. A monitort ugyanis a steampunk stílus jegyében "tuningolták fel" - a steampunk egy fantázia szülte fogalom, mely a modern kor technikai eszközeit ruházza fel az 1800-as évek végének gőzgépes, rézből és egyéb fémekből készült készülékeinek stílusával.

steampunk-lcd-monitor_1.jpg


A fekete-arany alapszínek, a réz berakások és a cirádás díszítés segítségével egy megfelelő stílusú lakásban szinte elvész a modern technika és egyáltalán nem lóg ki a sorból, de érdemes külön figyelmet szentelni a saját talpra és az egyszerű mechanikára, amely segítségével a szemnek megfelelő szögbe állítható a képernyő. A különleges Envision megjelenítőből mindössze egyetlen darab készült egyelőre, így ha van 399 dollárunk erre, akkor gyorsan vegyünk meg a The Comrad oldalán.

steampunk-lcd-monitor_21.jpg
steampunk-lcd-monitor_31.jpg

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.