Hirdetés

Mit szólnál egy PC World konfigurációhoz?



|

Végre megvásárolhatod a szakértőink által gondosan összeállított PC-ket, amelyek mellé még extra ajándékot is adunk.

Hirdetés

Közel negyed évszázada foglalkozunk számítógépekkel, és már évek óta hónapról-hónapra szerkesztőink menetrendszerűen összeállítják azokat a konfigurációkat, amelyek tudásuk és ár-érték arányuk tekintetében is a maximálisan kiegyensúlyozottságot képviselik. Évekkel ezelőtt felmerült már bennünk a gondolat, hogy az elméletet érdemes lenne gyakorlatban is megvalósítani, azaz az általunk összerakott gépeket közkincsé kellene tennünk. Hosszasan kerestük a lehetséges partnert a gépek megépítéséhez, ám sok kísérletező elbukott vagy az árazás során, vagy minőség-ellenőrzésen. A legjobb gépeket akartuk kínálni, a lehető legjobb áron, olyan konfigurációkat, amelyek mellett teljes mellszélességgel ki tudunk állni.



Hirdetés


A hosszas keresgélés végül eredményre vezetett, amelynek köszönhetően a Fix-Tech kínálatában már megvásárolhatóak a PC World szakértői által összeállított és bevizsgált konfigurációk, amelyek mellé még ajándék PC World előfizetés is jár. Az olcsó otthoni számítógéphez negyedéves, a videoszerkesztő-állomáshoz féléves, a killer gamer konfigurációhoz pedig éves előfizetést csomagoltunk.

További információ: fixtech.hu/pcworld

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.