Hirdetés

Mobilfizetéssel újíthatnak a Fitbit karkötői



|

A Coin felvásárlásával nagyot léphet előre a Fitbit, illetve az okosórák egyik előnye is eltűnhet.

Hirdetés

A viselhető eszközök piacán jelenleg két fő vonalat jelentenek a funkciókban szegény, de sportra és egészségre kihegyezett okoskarkötők, illetve a mindent tudó okosórák. 

Hirdetés

A választás a jövőben egyre nehezebb lesz, ugyanis a piac egyik legnagyobbja, a Fitbit hamarosan a mobilfizetést is lehetővé teheti a saját karkötőivel. 

A Fitbit felvásárolta a Coin kapcsolódó üzletágát. Bár az okos-bankkártyát nem értékesítik majd, az NFC-s technológiát beépítik a jövőben a saját termékeikbe. 

A gyártó azt mondja, hogy 2016-ban még nem kell mobilfizetésre felkészített Fitbit termékekre számítanunk, azonban a jövő évtől már ezek is megérkeznek. 

Mindez felveti a kérdést, hogy ha egy okoskarkötő képes lesz figyelni az edzéseinket, a mozgásunkat, az alvásunkat és a pulzusunkat, valamint akár a mobilfizetést is lehetővé teszi; akkor szükségünk lesz-e egyáltalán okosórára? Az okoskarkötők ráadásul üzemidőben is előnyben vannak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.