Hirdetés

Mobilos alkalmazás jár az EIZO gamer monitora mellé



|

Telefonos értesítéseket is képes megjeleníteni 144 hertzes eszköz.

Hirdetés

Lassan már kávét is főznek a monitorok. Az EIZO bejelentette a gamereknek szánt FORIS FS2735 megjelenítőjét, amely legnagyobb érdekességét a hozzá elérhetővé váló androidos és iOS-es társalkalmazás jelenti. A G-Ignition Mobile nevű alkalmazás Bluetooth segítségével közvetlenül kapcsolódik a monitorhoz, lehetővé teszi a különféle paramétereinek állítását (fényerősség és egyebek), plusz értesítéseket küldhet a telefonra bejövő hívásokról, üzenetekről.

Hirdetés


Az EIZO FORIS FS2735 ettől eltekintve is egy minden hájjal megkent modell. Az IPS kijelzője 27 hüvelykes és 2560×1440 pixeles, a maximum frissítési frekvenciája 144 Hz, támogatja az AMD FreeSync-et. A monitor talapzata 155 mm magasságállítást tesz lehetővé, a kijelző 40 fokban dönthető (5° lefelé és 35° felfelé), balra-jobbra 90 fokban forgatható. Található benne sztereó hangszórópár (2× 1W), egy kétportos USB 3.0 hub, a grafikus jelet pedig DVI-D, DisplayPort vagy HDMI bemeneteken kaphatja.


Az 5 év garanciával megáldott termék elvileg csak a télen kerül majd a boltok polcaira, a gyártó talán ezért nem firtatta még a várható árát.


(Forrás: TechPowerUp)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.