Hirdetés

Modderek figyelem! Itt az NZXT új digitális ventilátor szabályozója



|

Az NZXT GRID+ ventilátor kontrollerével részletekbe menően menedzselhetjük PC-nk hőfokát.

Hirdetés

Egyedi számítógép építésénél, esetleg egyes hardverelemek tuningolásakor hasznos lehet, ha a házba épített összes ventilátor működését szabályozni tudjuk. Az innovatív és modder barát termékeiről ismert NZXT a GRID+ V2 képében egy ilyen kontrollerrel jelentkezett, amivel garantáltan kézben tarthatjuk a gép hőfokát. Az egyszerű, stílusos fekete színben pompázó eszköz a házon belül gyakorlatilag akárhova elhelyezhető, a megszokottól eltérően gombok helyett pedig a mellékelt szoftverrel vezérelhetjük.

Hirdetés

A megújult GRID+ V2 hat csatlakozóval és két elosztóval immáron nyolc ventilátort tud fogadni, három- és négytűs csatlakozókkal, összesen 30 W-os fogyasztásig. Ha az összeszerelés megtörtént, már csak el kell indítanunk a CAM nevű szoftvert, amiben valós időben képet kaphatunk a CPU és a GPU hőmérsékletéről és a Kraken vízhűtéses egységeket is menedzselhetjük. Az előre beállított, a hangerőt vagy éppen a teljesítményt középpontba állító profilok mellett saját beállításokat is létrehozhatunk és elmenthetünk.

A hat ventilátor mindegyike elnevezhető a könnyebb eligazodás érdekében, sebességük pedig az aktuális igényeknek megfelelően természetesen külön-külön állítható. A túlfeszültség és rövidzárlat ellen is védő kontrollerhez 2016-ban iOS és Android applikáció is érkezik, ami mobilos vezérlést is lehetővé tesz majd. A GRID+ V2 az NZXT weboldaláról már megrendelhető 29,99 dolláros áron.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.