Hirdetés

Moduláris lett a Xiaomi drónja



|

A kamera mellett a rotorok is cserélhetőek a Mi Drone-on.

Hirdetés

A Xiaomi az utóbbi hónapokban bár pénzügyileg nem remekelt, a márka hatékonyan terjeszkedik: okostelefonok mellett már szinte mindent árul, légtisztítókat, okosmérlegeket, akciókamerákat, viselhető eszközöket, és mostantól drónokat is. 

Hirdetés

A várakozásoknak megfelelően hivatalosan is bemutatkozott a Xiaomi Mi Drone. Elsőre egy sima quadrocopternek tűnik, teljes mértékben forgatható 4K-s kamerával, távirányítóval a Xiaomi okostelefonhoz, amiből kereső is lehet. 

A Xiaomi Mi Drone azonban valójában darabokra szedhető, más szóval moduláris. A kameramodul mellett a rotorok is eltávolíthatóak, így a szervizelés is jóval egyszerűbb. 

Az 5100 mAh-s akkumulátorral rendelkező Mi Drone nem lett drága. Az 1080p-s kamerával szerelt verzióért 380 dollárnak megfelelő összeget kérnek, míg a 4K-s változat 460 dollárba kerül. 

Nem szabad persze elfelejtkezni róla, hogy a többi Xiaomi termékhez hasonlóan elsőként ez is csak Kínában lesz kapható. Arról nincs hír, hogy Európába eljut-e. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.