Hirdetés

Moduláris rágcsáló zabálja az asztalod



|

A R.A.T. 1-gyel tovább bővült a moduláris Mad Catz egerek kínálata.

Hirdetés

A Mad Catz még a januári CES-en mutatta be a R.A.T. Pro X gamer egerét, amely egy moduláris eszköz volt: szenzorok, oldalak és scrollgomb is cserélhetőek voltak benne. 

Hirdetés

A gyártó most egy újabb moduláris egérrel bővíti a kínálatát, amelynek a neve R.A.T. 1 lett. Ez a Pro X-hez képest csak visszafogottan alakítható át. 

A rágcsálót három részre lehet szétbontani. Van a tenyér alá való rész, a szenzormodul és a talp. Ez utóbbi extra tapadást ad a fogáshoz, de a többi alkatrészt is összefogja. 

A szenzormodul, vagyis az egér alapja önmagában is használható, mint kicsinyített mobilos egér, és 250, valamint 3500 DPI között állítható. 

A jövőben a Mad Catz további cserélhető elemekkel akarja színesíteni a modell kínálatát: eltérő szenzorok és színű talpak jöhetnek. Aki hozzáfér egy 3D-s nyomtatóhoz, az CAD fájlokkal még saját elemeket is készíthet hozzá. 

A megjelenés karácsonyig esedékes, az egér ára pedig 29,99 dollár. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.