Hirdetés

Moduláris tápokkal bővült az FSP Aurum szériája



|

Három moduláris egységgel bővült a 80Plus Gold-minősítésű sorozat.

Hirdetés

Az FSP idén bemutatott Aurum tápegység-szériája három új taggal bővült. A 80Plus Gold-minősítéssel rendelkező PSU-k ezúttal kivétel nélkül moduláris kialakítást kaptak - az első Aurum tápok nem voltak modulárisak. Az új modellek 550, 650 és 750 wattosak.

 

Az Aurum CM néven érkező újdonságok kompatibilisek az ATX12V v2.3-mas és az EPS12V v2.92-es szabványokkal, továbbá érdes, gránitszerű külsőt kaptak, valamint egy MIA lapkát is. A 90 százalékos hatásfokkal üzemelő tápegységek alacsony profilú széles kábeleket kínálnak, 105 Celsius-fokig ellenálló japán kondenzátorokat, egy 120 milliméteres FDB PWM légkavarót és négy darab 12 voltos ágat.

 

Ahogyan a korábbi Aurum tápok esetében, úgy az Aurum CM Gold 550, 650 és 750 modellekre is öt év garanciát vállal az FSP. Sajnos az újdonságok áraira nem derült fény.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.