Hirdetés

Monitor vagy TV? LG Flatron M1917A-BZ



|

A vásárló maga döntheti el, hogy melyik legyen az LG monitor-TV kijelzőrő elsődleges funkciója.

Hirdetés

Az LG a megjelenítő tervezésénél ügyelt a szép külsőre – hiszen ez különösen fontos egy olyan kijelző esetében, amely bizonyos esetekben a nappali központi helyét foglalja el, tehát állandóan szem előtt van. A kiváló minőségű anyagokból készült monitor formája és külseje egyaránt szemet gyönyörködtető, és ezt csak tovább fokozza a bekapcsológombnál ívesen meghajlított ezüst díszléc. A külső tehát makulátlan, bár portré beállításra nincs lehetőség.

 

 

monitorkepkellbele_small.jpg
 

 


Nem könnyű megállapítani a monitor-tv elsődleges funkcióját. A beépített tv-vevő teljes körű szolgáltatást nyújt sztereó hanggal és teletexttel. Ehhez még egy távirányító is társul, amelynek kezelését szokni kell kicsit –- parancsainknak nem mindig engedelmeskedett. Menürendszere magyar, ráadásul a magyar területi beállításokkal az automata csatornahangolás is tökéletesen végbemegy.

 

 

tvmonitor_small.jpg
 

 

A hátoldalon az antennabemenetek mellett kompozit-, S-Video, SCART- és D-Sub (analóg monitor) csatlakozó is helyet kapott. Ez utóbbinak köszönhetően ez a modell monitorként is funkcionál, maximális felbontása 1280×1024. A kijelző 8 ezred másodperces válaszidejű TN-panellel készül, így játékokra és tévénézésre egyaránt alkalmas. A TN-panel ellenére színmegjelenítése hibátlan (mindkét üzemmódban), csak a homogén fekete háttéren tapasztalható némi bevilágítás. A beépített, kisméretű, 2×3 wattos hangszórópár nem házimozizásra vagy hangoskodásra való, PC üzemmódban -– ha nem használjuk -– pedig érdemes elnémítani, különben halk sistergést hallat. Hibái ellenére az LG Flatron M1917A-BZ televízió és képernyő üzemmódban egyaránt megállja a helyét.

 

 

tvmonitortav_small.jpg
 

 

Adatok:
  • 19 hüvelykes képátló
  • Beépített tv-tuner, teletext funkcióval
  • TN-panel
  • 8 ezredmásodperces válaszidő
  • 700:1 kontrasztarány
  • 300 cd/m2 fényerő
  • 170/170 látószög
  • Távirányító mellékelve

 

Értékelés:

Előny: Szép kép, kiváló tv-tuner

Hátrány: Kis teljesítményű hangszórók, csak analóg PC-bemenet

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.