Hirdetés

Most akkor kiszáll az ABIT, vagy nem?



|

Pletykák szerint a nagy múlttal rendelkező ABIT ismét kiszállna az alaplap bizniszből.

Hirdetés

Nem is oly régen az ABIT már szinte felhagyott az alaplapok gyártásával, de az USI-val való egyesülés után a vállalat ismét talpraállt, és ott folytatta munkáját, ahol abbahagyta. Egyes meg nem nevezett források szerint az ABIT-nál ismét a visszalépést fontolgatják az Intel P4× sorozat kifuttatását követően.

 

A spekulációk szerint a másodvonalbeli gyártóként számontartott ABIT nem képes megfelelni az USI elvárásásainak és saját szegmensen belül felvenni a versenyt a többi szereplővel, valamint konkurálni a legnagyobbak közt számontartott gyártókkal. Ennek következtében -- ha hihetünk a forrásoknak -- a cégnél felhagynak az alaplapok gyártásával és a bejáratott márkanév alatt más típusú termékek fejlesztésébe kezdene a közeljövőben.

 

Az ABIT természetesen cáfolja a hírt és próbálja megnyugtatni a felhasználókat, hogy szó sincs arról, hogy visszavonulót fújnának. Sőt, az idei évben már hatmillió alaplap értékesítését tűzték ki célul, ami a tavalyi 2-3 millió után merész gondolatnak tűnik, figyelembe véve, hogy az eddig szállított alaplapok száma az idei évben csökkendő tendenciát mutat -- habár az ABIT marketing igazgatója erre is rácáfolt, ugyanis szerinte az elmúlt 12 hónapban a vállalat folyamatosan növekvő eladásokat produkált.

 

Ezt követően már tényleg kíváncsian várjuk, hogy mi lesz a további fejlemény az ügyben, mert örök törvény, hogy a leghevesebb tiltakozással csak az igazságot próbálják meg leplezni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.