Hirdetés

Most már tényleg torokra megy az AMD



|

Újabb ingyen játékot kapnak a Never Settle Reloaded kampányban résztvevő videokártyát vásárlók.

Hirdetés

A tavaly év végi Never Settle kampányának sikerén felbuzdulva február elején az AMD bejelentette, hogy akcióját újraindítva az elkövetkező időszakban friss és minőségi játékokat csomagol a drágább grafikus kártyái mellé.


A Never Settle Reloaded akció keretében kártyatípustól függően az AMD eddig a Crysis 3, Bioshock Infinite, Tomb Raider, továbbá Far Cry 3 játékokat mellékelt a grafikus vezérlői mellé, most pedig a vállalat kiegészítette mindezt a május elején megjelenő Far Cry 3: Blood Dragon címmel. A 15 dolláros áron hamarosan piacra kerülő cím mindegyik az akcióban résztvevő VGA mellé jár, méghozzá visszamenőlegesen is, tehát nem csak a játék megjelenése után beszerzett kártyák tulajdonosai kapják meg ingyen.


Az AMD emellett egyes processzorai mellé SimCity játékot tervez adni, ám az elméletileg a jövő héten induló akció pontos részletei még nem ismertek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.