Hirdetés

Mostantól szinte bármiről streamelnek a Samsung okostévék



|

A Smart View app immáron minden főbb platformot támogat.

Hirdetés

A Samsung frissítette a Smart View alkalmazását, amely a 2011 óta piacra került okostelevízióin érhető el. A legnagyobb változást az jelenti, hogy az app immáron Androidon, iOS-en és windowsos PC-ken is elérhető. 

Hirdetés

Az app jelenleg bétaként lett elérhető, a végleges kiadásra 2016-ban lehet számítani. 

A Smart View app a múltban csak néhány Samsung Galaxy készüléken volt használható, így a mostani változtatás nagyon jó hír. A programmal meg lehet osztani a tartalmakat egy csatlakoztatott eszközről, mint például egy androidos okostelefon vagy egy laptop. 

Az app segítségével képek, zenék és videók is megoszthatóak a tévére, miközben az okostelefonon nyugodtan tovább használható bármilyen más alkalmazás. 

A Smart View nem távirányító és nem is tükrözi a képernyőt, ugyanis kifejezetten tartalmak streamelésére tervezték. Egy Wi-Fi-hálózaton belül bármelyik okostévére megoszthatóak vele az anyagok és a lejátszási listáik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.