Hirdetés

Mozizzunk a PlayStation-ön!



|

A Sony bejelentette, hogy Európában is elérhetővé teszi a PlayStation Network szolgáltatását.

Hirdetés

A Sony a napokban jelentette be hivatalosan a PS3 Slim játékkonzolt, ma pedig arra is fény derült a berlini IFA rendezvényen, hogy a világon nagy siker övezte PlayStation Network hálózat kontinensünkön is elérhetővé válik. A jó hírt Sir howard Stringer erősítette meg. A hálózat mozifilmek letöltésére lehet használni, a szolgáltatás hivatalosan novemberben kezdődik.

playstation-3-red-218-85-728-75_1.jpg


Először Nagy-Britannia, Franciaország, Németország, Spanyolország örülhet a hírnek, ők érhetik el novembertől a letöltőoldalt, míg a többi európai ország 2010-ben csatlakozhat a rendszerhez. Stringer elmondta, hogy a PSN (PlayStation Network) kulcsfontosságú a Sony tartalomszolgáltatásában, amelyet 2006-ban indítottak és jelenleg 58 országban tettek elérhetővé 12 nyelven és 22 pénznemben lehet fizetni érte.

A hálózat aktuálisan 12 ezer tévéműsort és több mint 2200 mozifilmet kínál letöltésre, ezek 35%-a HD minőségű. A letöltéshez használható lesz a PS3 és a PSP is.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.