Hirdetés

MSI: BIOS-frissítéssel a jelenlegi alaplapok is kezelik a Bulldozer CPU-kat



|

Az MSI jelenleg piacon lévő, AM3 foglalattal rendelkező alaplapjai egy BIOS-frissítést követően az AM3+ foglalatú AMD Bulldozer processzorokat is tudják majd kezelni.

Hirdetés

Korábban az ASUS már bejelentette, hogy néhány jelenlegi AM3 foglalattal rendelkező alaplapja támogatja majd az AMD közelgő új asztali processzorait, amelyek a Bulldozer architektúrára épülnek. Az MSI most hasonló bejelentést tett, ugyanis a jelenlegi kínálatukból 10 alaplaphoz adnak majd ki egyszerű BIOS-frissítést, aminek révén azok a Zambezi lapkákat is támogatják majd.

 

A listán szerepelnek felsőkategóriás modellek, mint például a 890FXA-GD70 vagy a 890FXA-GD65, de néhány belépőkategóriás alaplaphoz is érkezik majd frissítés: 870A-G46, 880GMA-E35, 760GM-P33, többek között. Jelenleg az összes szóban forgó alaplap kapható a piacon, a BIOS-frissítésre azonban még várni kell.

 

Az AMD Bulldozer architektúrájára épülő első Zambezi processzorok várhatóan június 11-től lesznek elérhetőek. Ekkor még csak négyféle CPU lesz kapható, két nyolcmagos, egy hat- és egy négymagos változat. Ezek mindegyike Black Edition kiadásban érkezik majd, Turbo Core támogatással.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.