Hirdetés

MSI GeForce és a mágikus gomb



|

A gomb megnyomásával körülbelül 20%-os sebességnövekedés érhető el.

Hirdetés

 

Az MSI NX8600GT Twin Turbo trükkje, hogy két video BIOS-t kapott, ami között a hátoldalon található Twin Turbo gombok segítségével válthatunk. Az említett két BIOS különböző GPU\memória\shader órajelbeállításokkal operál: alapbeállításon a kártya 540\1400\1450 megahertzen működik, míg a TT gomb megnyomásával ezek az értékek 580\1600\1508 megahertzre váltanak.

 

msi_nx8600gt_tt_k.jpg
 

MSI NX8600GT TT 256MB GGDR3 - Tuning gombnyomásra

 

 

Az MSI belső mérései szerint az órajel növekedés húsz százalék teljesítménynövekedést eredményez a 3DMark06 eredmények alapján. Szolgáltatások tekintetében a két darab dual-link DVI, HDMI és HCDP támogatáson kívül a kártyán semmi extrát nem találunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.