Hirdetés

MSI: GeForce GTX 560 Ti Hawk kiadásban



|

Az egyedi, Hawk szériában erősít az MSI, ezúttal egy GeForce GTX 560 Ti videokártyával.

Hirdetés

Az egyedi, Hawk szériájában erősít az MSI, ezúttal egy GeForce GTX 560 Ti videokártyával.Az újdonság pontos neve N560GTX-Ti Hawk, amely számos átalakításon esett keresztül a referenciaváltozathoz képest. A kártya új nyomtatott áramköri lapot kapott az MSI-tól, az alkatrészek pedig Military Class II típusúak.

 

A kártyára egy Twin Frozr III hűtőegység került, ami nem csak csendesebb az eredeti megoldásnál, de akár 17 Celsius-fokkal hűvösebb is. A hűtő egy nikkelezett réz magra épül, amihez négy réz hőcső társul (ebből kettő 8 milliméteres SuperPipe), illetve az óriási hűtőborda fölött két 8 centiméteres PWM ventilátor kapott helyet, Propeller típusú lapátokkal.

 

Az N560GTX-Ti Hawk a felhasználó számára engedélyezi a GPU, a memória és a VDDCi feszültségállítását is. A 384 CUDA maggal operáló kártya órajelei, GPU, shader és memória sorrendben a következők: 950, 1900 és 4200 MHZ. A referenciaértékek 822, 1645 és 4008 MHz. A 256 bites memóriabusz 1 GB GDDR5-ös memóriát kezel, maga a kártya támogatja a 2-utas SLI-t. A 180 wattot fogyasztó vezérlőre dual-DVI és mini HDMI kimenetek kerültek. Az N560GTX-Ti Hawk ára előrendelésben 234,48 euró.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.