Hirdetés

MSI GeForce GTX 560 Ti Twin Frozr II OC - jön



|

Pénteken érkezik az MSI kiszivárgott kártyája, egyedi hűtéssel és megnövelt teljesítménnyel.

Hirdetés

Az NVIDIA GeForce GTX 560 hivatalos bemutatójára ugyan még várni kell, ám egyes áruházak előzetes információkat szivárogtattak ki a kártyáról. Ezúttal az MSI újdonságáról minden kiderült, még a bemutató előtt.

 

Az MSI N560GTX-Ti Twin Frozr II OC a referenciamodelltől eltérő, hatékonyabb hűtést kapott, és gyárilag megnövelt teljesítménnyel rendelkezik. A vezérlő a GF114-es GPU-ra épül, és Military Class II-es anyagokból készül. A Twin Frozr II hűtőegység két 80 milliméteres PWM ventilátorral és öt hőcsővel dolgozik.

 

A 384 CUDA maggal operáló kártya GPU-jának órajele 880 MHz, a shaderé 1760 MHz. A 256 bites memóriabusz 1 gigabájt GDDR5-ös VRAM-ot kezel, amely 4200 MHz-en üzemel. A kártya támogatja a 2-utas SLI-t, kimenetek tekintetében dual-DVI és mini HDMI áll rendelkezésre. Várhatóan ezen a héten, pénteken érkezik meg az MSI túlhajtott GTX 560-asa, egészen pontosan 280,33 eurós áron.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.