Hirdetés

MSI GeForce GTX 680 Twin Frozr III hűtéssel



|

Az egyéni hűtéssel ellátott kártya GPU-jának órajelét is megemelte az MSI.

Hirdetés

Az MSI is adott már ki GeForce GTX 680-as videokártyát, azonban a mostani az első, amelyre a gyártó saját, Twin Frozr III nevű hűtési megoldása kerül. Bár a neves hűtőegység valószínűleg képes lenne kezelni egy erősebb OC-s verziót is a kártyából, sajnos csak a GPU órajelét emelte meg az MSI.

 

A GK104-es Kepler GPU órajele 1058 MHz-ra nőtt, a GPU Boosttal ez 1124 MHz-re emelkedik. A 2 GB GDDR5-ös memória órajelén nem változtattak, így annak effektív értéke maradt 6 GHz.

 

A két DVI, egy HDMI és egy DisplayPort csatlakozóval ellátott GeForce GTX 680 hűtőegysége két 70 milliméteres ventilátorral, öt darab 8 milliméteres, nikkelezett réz hőcsővel és egy alumínium bordával dolgozik. Az N680GTX Twin Frozr 2GD5/OC kódjelű kártya megjelenéséről egyelőre nincs pontos információ.

 

Képforrás: Cowcotland

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.