Hirdetés

MSI Master Overclocking Arena 2009 - irány a döntő!



|

Az MSI idén is megrendezi a Master Overclocking Arena tuningversenyt, amelynek európai döntőjére 16 országból várják a csapatokat.

Hirdetés

A tavalyi show után várható volt, hogy a tajvani gyártó idén is megrendezi saját tuningbajnokságát, amelyen természetesen MSI márkájú hardverek kapják a főszerepet. Számunkra egyelőre csak az európai kontinensen zajló versenyek érdekesek, amelyek online formában, jelenleg is zajlanak. Az országos selejtezők június 15-ig tartanak, tehát még bő három hét áll a csapatok rendelkezésére ahhoz, hogy megmutathassák, érdemesek arra, hogy részt vegyenek a frankfurti döntőben. Jó hír, hogy a magyarországi győztes csapat már megvan, hazánkat az OCTeam Hungary képviseli, akik legutóbb egy tuningos ASUS alaplap tesztelésében segédkeztek.

 

msi_moa.jpg

 


Tehát mi már örülhetünk és készülhetünk a döntőre, ám akad olyan ország, ahol még nem hirdettek győztest. Rájuk az alábbi, nem túl szigorú szabályok vonatkoznak:


Platform:

  • Intel 4-es szériájú vagy annál újabb lapkakészlettel ellátott MSI alaplap
  • bármilyen grafikus kártya az MSI NVIDIA-sorozatából
  • bármilyen kiskereskedelmi forgalomban kapható processzor (ES-példányok tiltva)

 
Hűtés:

  • nincs megkötés (léghűtés, vízhűtés, szárazjég, folyékony nitrogén, stb.)

Eredmények közlése:

  • képernyőmentés JPG vagy PNG formátumban
  • CPU-Z és GPU-Z programokkal kell igazolni az elért órajeleket
  • képek a túlhajtott konfigurációról

 
A szabályokról további részleteket a Master Overclocking Arena oldalán olvashatnak.


Az online versenyek győztesei tehát Frankfurtban, az európai döntőn vehetnek részt, amely tulajdonképpen szintén egy selejtező, hiszen a legjobbak egyenesen továbbjutnak a szeptemberi pekingi nagy döntőbe. Óriási tehát a tét, így aki tud, szurkoljon a magyar OCTeam Hungary csapatnak!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.