Hirdetés

MSI Megabook S425



|

Az S425-ös azoknak készült, akik noteszgépüket a munka mellett szórakozásra is használják.

Hirdetés

Az S425 hivalkodó bordó fedlapjával azonnal magára vonzza a tekintetet, s ha már vetettünk rá egy pillantást, mindenképp érdemes behatóbban is megvizsgálni, hiszen nem mindennapi noteszgéppel van dolgunk. A munka mellett elsődlegesen szórakoztató masinának szánták, ezért nyolccsatornás hangkártyát integráltak bele, ami a maga nemében páratlan hangzásvilággal ruházza fel. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a Dolby minősítés, amellyel kevés noteszgép büszkélkedhet.

Mint minden valamirevaló multimédiás laptop, az S425 is szélesvásznú kijelzővel kerül forgalomba — ennek munka közben is jó hasznát vehetjük —, amelynek a vezérléséért egy NVIDIA Geforce GO 6200-as grafikus kártya felel. Szerencsére a multimédiás jellemzők nem mentek a hordozhatóság rovására, a gép mindössze 2,1 kilogrammot nyom, és a Centrino platformnak köszönhetően az akkumulátoridő is megfelel a kívánalmaknak. A lefuttatott tesztek átlagos teljesítményt mutattak, így véleményünk szerint a Megabook S425 ideális arra a sokrétű használatra, amelyre a gyártója szánta.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.