Hirdetés

MSI N480GTX Twin Frozr II hűtővel



|

Az MSI kedvelt, Twin Frozr II hűtőjével látta el a GeForce GTX 480-as grafikus kártyát.

Hirdetés

Az MSI bemutatta legújabb grafikus kártyáját, amely a GF100-as GPU-ra épül: az N480GTX Twin Frozr II névre keresztelt kártyára a már elhíresült Twin Frozr II dual-slotos kialakítású hűtőegység került, amelynek különlegessége, hogy 14 Celsiussal-fokkal csökkenti a gyári hűtőhöz mérten a videókártya hőmérsékletét; illetve, hogy 4 dB-lel redukálja a zajszintjét.

 

A referenciamodellhez mért viszonylag nagy hőmérsékletkülönbség a két 80 milliméteres PWM ventilátornak és az öt hőcsőnek köszönhető (ebből kettő 8 mm-es SuperPipe), valamint a prémium származékú komponenseknek.

 

A kártya egyébiránt 480 CUDA maggal rendelkezik, a GPU órajele 700 MHz (1401 MHz shader), a 384 bites memóriainterfészhez pedig 1536 MB GDDR5-ös VRAM társul, amely 3696 MHz-es órajelen ketyeg. A kártya dual-DVI és HDMI 1.3a kimenetekkel szolgál. Az MSI egyelőre nem hozta nyilvánosságra a kártya árát.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.