Hirdetés

MSI P45 Platinum



|

Ahhoz képest, hogy a P45 lapkakészlet szinten nem kínál kihagyhatatlan újdonságokat, az MSI P45 Platinum jónéhány extrával érkezik.

Hirdetés

Többször is említettük, hogy az Intel P45 a várakozásokkal ellentétben nem hozott magával olyan újításokat, amelyek teljesítményével és szolgáltatásaival képes lenne önmagát eladni a piacon. Inkább csak olyan apróbb változtatások történtek, amelyekből egyelőre kevesen profitálhatnak, talán a gyártástechnológiai továbbfejlesztés az egyetlen említésre méltó újdonság.

 

 

p45_plat_mb_k.jpg

 

 

Az MSI megpróbált apróbb extrákkal és funkciókkal előrukkolni, amelyek nagyrészt hasznosak lehetnek az átlagos otthoni felhasználó számára is, majd ezeket a funkciókat a DrMOS név alatt egyesítette. A DrMOS gyakorlatilag három részből tevődik össze. Az első az energiagazdálkodással és ezzel együttvéve az elektronikai felépítéssel foglalkozó GreenPower.

 

 

drmos.jpg

 

 

A gyártó kiemelte, hogy szem előtt tartják az energiatakarékosságot és élettartamot, ehhez pedig a legmodernebb alkatrészeket használták fel. A második a hűtésért felelős XpressCool: ide tartozik a Circu-Pipe 2 hőcsöves hűtési megoldás – amelyet a Diamond változatnál kiegészítettek vízhűtés opcióval is – illetve a PCI Express foglalatok közötti távolság növelésével a két nagyméretű grafikus kártya közötti szellőzést is biztosították. A harmadik, egyben utolsó DrMOS funkció a RapidBoost, amely a CrossFire mellett a túlhajtást kedvelők lehetőségeinek tárházát bővíti ki extra BIOS-beállításokkal és -funkciókkal.

 

 

p45_plat_box_k.jpg

 

 

A Platinum sorozat az MSI termékskáláján középen helyezkedik el, ennek megfelelően van árazva. P45D3 Platinum néven viszont már DDR3-as változat is kapható a hazai piacon azoknak, akik már áttértek az új modulok használatára.

 

 

ajanlott.jpg
MSI P45 Platinum

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.