Hirdetés

MSI R6850 Cyclone 1GD5 Power Edition



|

Az MSI az egyedi hűtő mellett a kártya teljesítményén is javított.

Hirdetés

Az MSI legújabb videokártyája az AMD Barts-alapú Radeon HD 6850-es vezérlőjére épül, és az R6850 Cyclone 1GD5 Power Edition nevet kapta. Nem csak a hűtőt cserélte le rajta a gyártó, de a referenciamodell órajeleit is megnövelte.

 

A dual slotos hűtő esetében a Cyclone-t választották, amely egy nikkelezett, réz maggal és két hőcsővel, illetve egy 9 centiméteres PWM ventilátorral rendelkezik. A csendes és hűvös módokra kapcsolható kártya Military Class II-es anyagokból épül fel, amelyek lényege, hogy nem csak tartósabbak az átlagosnál, de a hadiiparban támasztott elvárásoknak is megfelelnek.

 

A 920 stream processzorral felvértezett videokártya GPU-jának órajele 860 MHz, ezt azonban már sikerült probléma nélkül 1020 MHz-re növelni. A 256 bites memóriabusz 1 GB GDDR5-ös VRAM-ot kezel, 4400 MHz-es órajelen. A dual-DVI, HDMI és DisplayPort kimenetekkel ellátott vezérlő lehetővé teszi a GPU, VDDCI és a memória feszültségállítását is. Az R6850 Cyclone 1GD5 Power Edition ára ismeretlen.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.