Hirdetés

MSI S100 3 az 1-ben Windows 8.1-es tablet



|

Igazi multifunkciós eszközként harangozta be új táblagépét, a 3 az 1-ben S100-at az MSI.

Hirdetés

Már nem csak egy gyors kávét ihatunk 3 az 1-ben, de igazi multifunkciós táblagépet is választhatunk. Az MSI S100 azzal nyerte el a jelzőt, hogy egyszerű tabletként, billentyűzettel, vagy védőtokkal is használható, ami mind része az alapcsomagnak. A 10,1 hüvelykes, 1280x800 pixeles IPS kijelzővel felszerelt újdonság még a fent említett kiegészítőkkel együtt is csupán 890 grammot nyom, akkumulátora pedig 10 órás üzemidőre képes.

 

Hirdetés

 

Az MSI S100 a legújabb, alacsony fogyasztású Intel Atom Bay Trail-T quad-core processzor mellett 2 GB memóriát és 64 gigányi -microSD-vel bővíthető- tárhelyet kínál. Utóbbira szükségünk is lehet, hiszen a 2MP-es kamerarendszerrel sima fotókat és szelfiket is készíthetünk jó minőségben. Az előretelepített Windows 8.1 új, érintésbarát kezelőfelülete a Modern Interface- és a hagyományos asztali nézettel is remekül használható lesz. A legutóbb brutális alaplapot bemutató MSI S100 táblagépének megjelenése és árazása egyelőre nem ismert.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.