Hirdetés

MSI WindTop AE2410 All-in-One PC érkezik



|

Új "egybegépet" mutatott be az MSI.

Hirdetés

Az MSI eddig is kínált All-in-One PC-ket, így most csak egy termékfrissítésről beszélhetünk. A hardvert teljesen lecserélték, platformot váltottak, így már az Intel legújabb megoldása, a Sandy Bridge dolgozik a 24 colos FullHD panel mögött. Az interfészek terén is történt változás, mivel támogatásra kerültek az USB 3.0 portok is, amin keresztül a Super Charge technológiának köszönhetően 40 százalékkal gyorsabban feltölthetjük okostelefonjainkat, és egyéb USB-s eszközeinket.

 

Két processzor közül is választhatunk (i3 2310M, i5 2410M), de a gép többi eleme sem elhanyagolható. Választhatunk GeForce GT540M grafikus vezérlőt (az integrált Intel megoldás helyett), 4-8 gigabájtnyi DDR3 memóriát, multi-touch érzékeny érintőképernyőt,  és 1 TB-os SATA II merevlemezt.

Ára egyelőre nincs tisztázva, de ez az összeválogatott elemektől függ.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.