Hirdetés

Működő SLI az AMD új alaplapjain - elérhető az új GeForce driver



|

A GeForce 275.50-es drivernek köszönhetően az SLI-képes AMD 900-as alaplapok már ki tudják használni a több videokártyából álló konfigurációk előnyeit.

Hirdetés

Az NVIDIA kiadta az első olyan drivercsomagját, amely lehetővé teszi az AMD új, 900-as szériás alaplapok esetében az SLI használatát (ha azt az alaplap támogatja). Az egyelőre béta állapotú GeForce 275.50-es drivernek köszönhetően az SLI-képes AMD 900-as alaplapok már ki tudják használni a több videokártyából álló konfigurációk előnyeit.

 

A meghajtócsomag támogatja a GeForce 6, 7, 8, 9, 100, 200, 300, 400 és 500 szériás asztali kártyákat, az ION GPU-kat, és tartalmazza a 3D Vision Controller drivert is. Amellett, hogy az SLI-t engedélyezi az AMD 990FX, 990X és 970 alaplapokon, tartalmaz még néhány apróbb újítást.

 

Többek között fejlődött a 3D Vision, ami a Duke Nukem Forevert illeti, 3- és 4-utas SLI mellett. Több 3D Vision játékprofil is frissült, így a Duke Nukem Forever demójáé, vagy az Alice Madness Returns-é is. A GeForce 275.50-es béta drivert az alábbi oldal keresőjével választhatjuk ki, és tölthetjük le.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.