Hirdetés

Multifunkciós szemtelenül olcsón



|

Jóval 20 000 Ft alatti árral és olcsó patronokkal itt az Epson Stylus DX4400.

Hirdetés

Belépő szintű, A4-es multifunkciós az Epson Stylus DX440, mindennapos feladatokra (dokumentumok, előadások, internetes oldalak, házi feladatok és fényképek nyomtatása, másolás, lapolvasás, optikai karakterfelismerés). Különálló patronokat használ, ami az egyenetlen színalkotó felhasználás miatt kedvezőbb lehet. Mivel a patronok gyártó által ajánlott bruttó kiskereskedelmi ára csak 2250 forint és valószínűleg nem pont egyszerre fogynak ki, ezért egy diák költségvetésében sem ütnek majd helyrehozhatatlan rést. Maga a készülék sem túl drága, ajánlott bruttó végfelhasználói ára 17 990 forint.

 

 

epsondx4400_.jpg

 

 

Percenként 25 oldalt képes kinyomtatni legfeljebb, az Epson DURABriteTM Ultra tintájával. A pigment alapú festőanyag lézernyomat-szerű szövegek és fényes fényképek is nyomhatók, ráadásul a gyártó ígéretei szerint ellenáll a nedvességnek, a maszatolásnak és a fakulásnak.


A 600 dpi felbontású lapolvasóval egyszerűen készíthetők másolatok számítógép nélkül is - ideális, ha gyorsan kell duplikálni egy dokumentumot. A fotóveolvasás sem probléma a Stylus DX4400-zal: az Epson Easy Photo Fix szoftver helyreállítja a színeket, eltávolítja a port és kijavítja a megvilágítást a megfakult vagy régi fényképeken.


A Stylus DX4400-hez jár az Epson Creativity Suite szoftver ötletes projektek nyomtatásához, és az Epson PhotoEnhance, amely gyors fotóoptimalizálásra hivatott. A program automatikusan felismeri a bőrárnyalatokat, tájképeket és városképeket, hogy a lehető legjobb színbeállításokkal segítse a kiváló minőségű képeket.


Az Epson Stylus DX4400 2007. júniusától kapható.


Az Epson Stylus DX4400 legfontosabb jellemzői:

 

  • Többfunkciós eszköz: nyomtatás, lapolvasás és másolás
    Epson DURABrite Ultra Ink technológia
  • Különálló tintapatronok (csak a használt színt kell kicserélni)
  • 25 monokróm vagy 13 színes oldal percenként
  • 5760 (optimalizált) dpi felbontás a megfelelő
    hordozókon
    Epson egyedi Micro PiezoTM fejtechnológia
  • 600 dpi felbontású lapolvasó
  • A dokumentumok egyből szövegekké konvertálhatók az OCR ABBYY FineReader szoftver segítségével
  • Fényképek automatikus javítása az Epson PhotoEnhance szoftverrel
  • Fényképek kezelése, nyilvántartása és nyomtatása az Epson Creativity Suite programcsomaggal
  • Pirosszem-eltávolítás az Epson Easy Photo Print programmal
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.