Hirdetés

Multimédia laptop az MSI-től



|

Az MSI a múlt hét végén mutatta be Classic szériájának legújabb darabját.

Hirdetés

A CR430 nevet viselő modell az MSI szerint kiválóan megfelel azok számára, akik a multimédiás alkalmazásokat részesítik előnyben. Méreteit tekintve a notebook 344.4x221x28 mm, súlya pedig 2.2 kilogramm, a felhasznált anyagok pedig a mai kor követelményeinek megfelelően bizonyos mértékig ellenállnak a karcolásnak, és a notebookok sérüléseihez vezető igénybevételeknek is. A beépített kamerával 720p-s felbontásban tudunk rögzíteni, vagy továbbítani élőképet, melyhez sztereo hangszóró (a gyártó szerint mozi minőségű) párosul, az MSI exkluzívnak számító Cinema Pro képkezelési technológiájával.

Hardveres részről a 14 hüvelykes, LED-es megvilágítású kijelző 1366x768-as felbontást tud, AMD APU architektúrával, kétmagos processzorral, 1.65 GHz órajelen dolgozik, a megjelenítésről pedig az AMD Radeon HD 6320-a gondoskodik, DirectX 11 támogatással. Merevlemez téren 320/500/640 GB-tal vásárolható meg, Gigabit Ethernet, 802.11 b/g/n Wi-Fi, multimédiás kártyaolvasó, HDMI, USB 2.0 és 3.0 támogatással, valamint HDMI kimenettel és DVD íróval. A 4400 mAH-s, hat cellás akkumulátor az MSI ECO technológiáját használja.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.