Hirdetés

Multitouch érintőkijelzős monitor a Delltől



|

Elsősorban Windows 8-hoz lett tervezve a borsos árú eszköz.

Hirdetés

A Windows 8 holnapi megjelenése előtti hardverlázban újabb gyöngyszem bukkant fel a semmiből, hiszen a Dell ma bejelentette az S2340T névre hallgató monitorát, amely 23 colos és 1920×1080 pixeles érintőkijelzője akár 10 ujjas érintős használatot is lehetővé tesz. Az eszközbe 178 fokos betekintési szöget biztosító IPS panel került, 270 cd/m2 fényerővel, 8 ms válaszidővel, 8.000.000:1-hez dinamikus kontrasztaránnyal.


A modell alapvetően három bemenettel rendelkezik: a DisplayPort és HDMI csatlakozók segítségével sejthető módon magát a megjelenítendő képet lehet átadni számára, míg az érintős vezérlés használatához USB 3.0-n keresztül is csatlakoztatni kell a számítógéphez. Ezzel együtt mellesleg elérhetővé válnak a monitoron lévő extra mikrofon/fejhallgató, RJ-45 (Ethernet), továbbá USB portok is.


Az ismeretlen felbontású webkamerával, továbbá sztereó hangszórópárral is felszerelt Dell S2340T monitor az Egyesült Államokban már kapható, méghozzá 699 dolláros (~151 ezer forintos) ajánlott végfelhasználói áron.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.