Hirdetés

Mushkin SSD-k új SandForce vezérlőkkel



|

Az OCZ, OWC és Viking Modular után a Mushkin is tervezi új SSD-it, amelyek a legfrissebb SandForce vezérlőkre épülnek.

Hirdetés

A SandForce nemrég mutatta be az SF-2000 szériás, új vezérlőegységeit. Meglehetősen népszerűek lettek, az új kontrollekre már az OCZ, OWC és a Viking Modular is lecsapott, most pedig a Mushkin is bemutatta saját, üzleti célokra tervezett SSD-jét, amely az új SF vezérlőkre épít.

 

Az EP Series SSD-k-be SF-2500-as és SF-2600-as kontroller kerül, és támogatják a 6 gigabites SATA interfészt. Adatátviteli sebességük írás és olvasás terén is eléri az 500 MB per másodpercet. A meghajtók másodpercenként 60 000 IO-műveletre képesek.

 

A Mushkin nagyon bizakodó új tárolóival kapcsolatban: úgy vélik, sikerül egy nagy teljesítményű, megbízható, flash alapú tárolási lehetőséget adni a vállalatok kritikus fontosságú alkalmazásai alá. Az EP Series meghajtók első példányai már idén a piacra kerülnek, tömeges érkezésük 2011 elején várható.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.