Hirdetés

MusicPal: csúcstechnika hálószobában



|

Az internet rádió sokféleségét élvezhetjük akár hálószobánkból a számítógép zúgása nélkül a Freecom MusicPal segítségével.

Hirdetés

Lassan talán eljön az idő, mikor a rádiózás is digitális alapra áll át és attól fogva használhatatlanok lesznek ébresztős FM rádióink. Józan számítások szerint az internet rádió és a házi MP3 gyűjtemény még igen sokáig része lesz digitális életstílusunknak, így egy médialejátszóval kombinált internetes rádiókészülék ésszerű továbblépést jelenthet, ha már rendelkezünk Ethernet vagy Wi-Fi útválasztóval.

 

 

freecommusicpal_.jpg

 

 

Ebben a kategóriában indul a nagyobbacska ébresztősrádió méretű Freecom MusicPal. Igényes, zongora lakk jellegű homloklapot kapott, középtájon egy mintegy hét centiméter átlójú, háttérvilágítással megerősített monokróm kijelzővel, amin a jól látható digitális óra és RSS forrásból származó hírek, vagy dal információk olvashatók. Alatta két nagy méretű potenciométer és két nyomógomb szolgál a hangerő állítására és navigációra. Bal oldalát jó minőségű hangszóró foglalja el, de ha nappali rádiózásra támadna kedvünk, akkor célszerűbb egy hangfal rendszerhez kapcsolni a készüléket a hátoldali RCA csatlakozók révén. Ugyanitt fülhallgató csatlakozást is elhelyeztek és Ethernet aljzatot is, ha valamiért vezetéken szeretnénk a helyi hálózatra kapcsolódni.

 

 

freecommusicpal2_.jpg

 

 

A menüben tallózhatunk a rengeteg internetes rádióadó között ország és műfaj szerint. Böngészhetjük a valamilyen otthoni média szerveren keresztül megosztott MP3 gyűjteményünket is. Szerverként használható akár a pécé is a Media Player 11-el vagy a MusicMatch Jukebox-szal. A MusicPal nem túlárazott, igényes megjelenésű és könnyen kezelhető megoldás a digitális hálószoba kiépítéséhez, bármelyik átlagos házi hálózathoz ajánljuk.

 


Névjegy


Termék: Freecom MusicPal

Forgalmazó: Expert Computer Kft

Ár: 33 480 Ft

Web: katt ide


Adatok

 

  • Ethernet (RJ45) és Wi-Fi (802.11b/g) kapcsolat
  • 3 wattos beépített mono hangszóró
  • 128×64 képpontos LCD kijelző
  • WEP, WPA és WPA2 titkosítás támogatása
  • MP3 és WAV média lejátszása (streaming)
  • 265×115×80 milliméteres méretek


Értékelés


Freecom MusicPal

Előny: Igényes megjelenés, jó hangminőség, könnyed üzembe helyezés és kezelés, igazi digitális használati tárgy

Hátrány: Gyengébb kidolgozású kezelőtárcsák

Teljesítmény: 5

Szolgáltatás: 4

Ár/Érték: 4,5


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.