Hirdetés

MWC: egyre erősebbek az átalakítható Yoga gépek



|

Szokatlanul erős grafikus vezérlővel érkezik a Lenovo Yoga 720, amit a Yoga 520 kísér.

Hirdetés

A legtöbb átalakítható laptopra jellemző, hogy sajnos játékra alkalmatlan. Ha van is dedikált videokártya, általában túl lassú ahhoz, hogy az alapoknál többet nyújtson. A Lenovo Yoga 720 azonban változtat ezen

Hirdetés

A 15 hüvelykes gép a kategóriája legerősebbje lehet: a 4K-s kijelző alatt Intel Core i7-es Kaby Lake processzor, maximum 16 GB RAM és egy GeForce GTX 1050 lapul. Ezzel ugyan nem erőmű, de a kategóriában szokatlanul erős. 

A gépbe maximum egy 1 TB-os HDD vagy egy 512 GB-os SSD fér, van 9 órás üzemidőt garantáló akku és Thunderbolt 3. 

A kisebb, 13 hüvelykes kiadás integrált grafikával, SSD-vel és 8 órás akkuval jön, 860 dollárért - a nagyobb modell 1100-ba kerül majd. 

A Yoga 520 ezzel szemben 14 hüvelykes kijelzőt és GeForce 940MX grafikát kapott - tehát valamivel erősebb, mintha beérné az integrált megoldással. Az 1080p-s kijelző viszont 10 órás üzemidőt jelent, illetve a vételár 800 dolláron alakul. 

Van még több hírünk és beszámolónk az idei Mobile World Congressről, kattints ide és olvasd el, milyen mobilok és kütyük érkeztek!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.