Hirdetés

MWC: erősen prémium a Porsche Design BOOK ONE



|

Ha a Surface Book nem elég prémium, a Porsche Design átalakítható laptopja segít.

Hirdetés

A Porsche neve az utóbbi időben a tech szektorban is kezd ismerős lenni: a Huawei csapatával közösen tették le az asztalra a Mate 9 Porsche Design kiadását, amely igen tetszetős és igen prémium: 1395 euróba kerül. 

Hirdetés

A Porsche Design most egy saját, átalakítható laptoppal is előállt, ha valaki nem talált volna a kategóriában elég prémium modellt. 

Ez lett a BOOK ONE, amely persze minden tekintetben csúcskategóriás. Emiatt aztán az ára is az: 2795 euró. 

A 360 fokos zsanérokat egyébként lecsatolható billentyűzeten helyezték el, tehát a BOOK ONE táblagépként is funkcionál, önállóan. Ilyen szempontból a Surface Booknál is sokoldalúbb. 

A 13,3 hüvelykes, 3200 x 1800-as IPS kijelző alatt egy Intel Core i7-7500U Kaby Lake CPU, 16 GB RAM, egy 512 GB-os PCIe SSD, sztereó hangszórók, Windows Hello-képes, 5 megapixeles webkamera és egy 14 órás üzemidőt biztosító akku található. 

Adott a 802.11ac-s WiFi, a Bluetooth 4.1, a Thunderbolt 3 port, de van még két USB 3.0, egy USB-C, microSD-olvasó és jackcsatlakozó is. A kijelző Wacom tollal is használható, a ház pedig alumíniumból készült. 

Van még több hírünk és beszámolónk az idei Mobile World Congressről, kattints ide és olvasd el, milyen mobilok és kütyük érkeztek!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.