Hirdetés

MWC: igazán ütős tablet a Samsung Galaxy Tab S3



|

S Tollal, négy hangszóróval és Snapdragon 820-as processzorral jön a csúcstáblagép.

Hirdetés

A Samsung várva-várt táblagépe hivatalosan is bemutatkozott az idei MWC-n. 9,7 hüvelykes, 2048 x 1536-os AMOLED kijelzőt kapott, HDR-támogatással és S Tollal a Galaxy Tab S3. 

Hirdetés

A képernyő alatt Qualcomm Snapdragon 820-as processzor lapul, 4 GB RAM-mal és 32 GB tárhellyel. 

Bár nem ez a legújabb és legerősebb SoC, a prémium táblagépek piaca az elmúlt évben mondhatni leállt, tehát nem sok versenyre kell számítson a Samsung. A Galaxy Tab S3 USB-C portot és microSD-slotot is kapott, 256 GB-tal bővíthető a tárhelye. A 6000 mAh-s akku támogatja a gyorstöltést. 

Kamerákból egy 13 és egy 5 megapixeles került az eszközre, adott továbbá a 802.11ac-s WiFi és a Bluetooth 4.2. A táblagép Android 7.0-val érkezik, az S Toll Wacom technológiával és 4096 szintű nyomásérzékenységgel működik. 

Sajnos pontos megjelenési dátum és vételár még nincs. 

Van még több hírünk és beszámolónk az idei Mobile World Congressről, kattints ide és olvasd el, milyen mobilok és kütyük érkeztek!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.