Hirdetés

MWC: trükkös az Alcatel hibrid táblagépe



|

A Windows 10-et futtató Alcatel Plus 12 lecsatolható billentyűzete egyben LTE-modem is.

Hirdetés

Bár az MWC elsősorban nem a táblagépekről szól, azokból sincs hiány Barcelonában. Az Alcatel újdonsága nem nyer "leg..." díjakat, azonban a 11,6 hüvelykes windowsos hibrid érdekesnek számít. 

Hirdetés

Az Alcatel Plus 12 ugyanis egy olyan, full HD-s kijelzővel szerelt Windows 10-es táblagép, amely lecsatolható billentyűzettel rendelkezik. Ez utóbbi pedig LTE-modemet rejt. 

Belül egy Intel Celeron N3350 processzor, 4 GB RAM, 32 GB eMMC tárhely és microSD-slot találhatóak, a 6900 mAh-s akku mellett. Adott a 802.11ac-s WiFi, a Bluetooth 4.2 és az USB-C, az ujjlenyomat-olvasó, a microHDMI port és a dupla hangszóró. 

A lecsatolható billentyűzet hotspotként is funkcionál, egyszerre 15 eszközt támogat. Ebben egy 1,2 GHz-es ARM Cortex-A7 CPU lapul, 128 MB RAM-mal, 256 MB tárhellyel és egy 2580 mAh-s akkuval. Van rajta egy USB port is. 

Van még több hírünk és beszámolónk az idei Mobile World Congressről, kattints ide és olvasd el, milyen mobilok és kütyük érkeztek!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.