Hirdetés

Mylo a Sonytól, ami nem kutya...



|

A Sony bemutatta Mylo névre keresztelt A/V kommunikátorát

Hirdetés

A hasonlóság ellenére a Mylon teljes értékű QWERTY billentyűzetet találunk, amellyel a chatelés egyszerűvé válik - főleg a készülékkel kapott GoogleTalkkal és Yahoo! Messengerrel, ami immáron a Windows Live Messengerrel is kompatibilis.

Mégis, a Mylo legvonzóbb tulajdonsága a Skype kompatibilitás - a beépített Wi-Fi vezérlő segítségével bárhol bárkit elérhetnek Skype-on keresztül. Persze az már túl szép lenne, ha emellett GSM foglalattal is bírna - nem is rendelkezik ilyennel.


Gazdag multimédiás funkciókkal bír a Sony új üdvöskéje, lejátszik MPEG4-et, MP3-at, és WMA-t is, emellett ismeri a JPEG formátumot is. A 320x240-es kijelző nem éppen szélesvásznú, de a PMP-k táborában ismert. Zenelejátszáshoz rendkívül erős az akkuja, hisz akár 45 órát képes üzemelni, folyamatos Skype használatkoz ez lecsökken 3 órára.

Valószínűleg szeptembertől lesz elérhető 80 000 Ft körül.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.