Hirdetés

Nagy rágcsálóval újított a Cooler Master



|

A Sentinel III gamer egér 16,8 millió színben képes világítani.

Hirdetés

Kifejezetten ergonomikus a Cooler Master Sentinel III egerének a kialakítása, amely így egész nagy helyet foglal az asztalon. Cserébe természetes és kényelmes fogást biztosít, a kezünk pedig könnyedén lazíthat rajta. 

Hirdetés

A rágcsáló nyolc gombot kapott, amelyek mindegyike elérhető a fogás módosítása nélkül is. Belül egy Avago 3988-as szenzor dolgozik, maximálisan 6400 DPI-s érzékenységgel. Az érték menet közben állítható 400, 1200, 4000 és 6400 fokozatokban. 

Az 5 profil, a makrók és a DPI-érték tárolásáról a beépített memória gondoskodik, a LED-es világítás pedig külön szoftver nélkül is testre szabható. A TX gomb nyomva tartásával a többi gombhoz másodlagos funkció is rendelhető, így a játékokban akár 15 eltérő parancs is társítható ezekhez. 

Az egér matt bevonatot kapott, amely az ígéretek szerint hosszabb idő után sem hámlik vagy kopik le. A főbb gombok 20 millió kattintást bírnak ki életük során. Bónusz, hogy öt darab, egyenként 4,5 grammos nehezékkel lehet változtatni, milyen legyen a periféria. 

A Sentinel III decembertől kapható, 59,90 eurós áron. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.