Hirdetés

Nagy sajtótájékoztatót tart a hónap végén az AMD



|

Grafikus technológiákkal kapcsolatos fejlesztésekre kell számítani a Capsaicinen.

Hirdetés

Nem csak az AMD Ryzen processzorok válhatnak végre hivatalossá a következő két hétben, a Radeon Technologies Group is köztudottan szeretne piacra dobni néhány új terméket a nagyon közeli jövőben. Az AMD most bejelentette, hogy 2017. február 28-án megtartja, és élőben streamelni fogja az idei "Capsaicin" sajtótájékoztatóját. A tavalyi Capsaicin sztárjai a Polaris 10 GPU, továbbá a Radeon Pro Duo videokártya voltak.


Hirdetés


A Game Developers Conference-en megrendezésre kerülő eseményen hardveres és szoftveres fejlesztésekre is számíthatunk Az AMD jelenlegi álláspontja szerint a HBM2 memóriás és Vega GPU-s videokártyák az idei második negyedévben kerülhetnek piacra, így nem kizárható, hogy a kérdéses sajtótájékoztatón mutatkozhatnak be Radeon Fury termékek utódai. Ez persze spekuláció, momentán csak annyi vehető biztosra, hogy valamilyen formában szó esik majd a brutális számítási teljesítményű grafikus architektúráról. A sajtótájékoztató egyik nagy fókusza a VR lesz.


(Forrás: Overclock3D)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.